Over ons

Graag stellen wij U voor aan ons mooie bedrijf!

Op 01-01-2019 is Diégo Roex gestart met Roex Security Support. Het bedrijf is gestart als eenmanszaak, waar Diégo in opdracht van een aantal van onze huidige opdrachtgevers per 13-01-2019 als beveiliger aan de slag ging. 

Op 10-03-2020 kwamen helaas de eerste beperkende maatregelen, wegens Covid-19. Iets waar natuurlijk niemand op zat te wachten, maar helaas lag dit buiten onze macht. Dit hield in dat een hoop evenementen afgelast werden. Diégo had gelukkig wel nog zijn vaste opdrachten, dus het werk kon wel gewoon voortgezet worden.

Op 31-08-2020 is besloten de naam te wijzigen van Roex Security Support naar Roex Security & Service. Dit ging gepaard met een geheel nieuwe huisstijl.

Iets meer dan een jaar later is Diégo samen met zijn vrouw Chelsey, Roex Hosting & Events gestart. Het bedrijf dat werkgever is geworden van een aantal servicemedewerkers.

Hier kwam zoveel bij kijken dat de archief en kledingkasten niet meer in de woonkamer konden staan. Na een korte zoektocht is op 17-12-2021 is alles verhuisd naar een nieuw kantoor.

Het ondernemen bleef kriebelen bij Diégo en Chelsey. Op 29-06-2022 is dan ook de vergunning voor RSS goedgekeurd.

Sindsdien hebben wij al een aantal mooie opdrachten kunnen uitvoeren voor onze partners.